Mission bedre søvn med Swedish Linens!

At få en god nats søvn, som småbørnsforældre, kan til tider være en svær opgave. Vi elsker vores børn til månen og tilbage igen, men for at finde overskuddet til dem, har vi brug for vores søvn.


Swedish Linens er et svensk brand, der er grundlagt af en søvnberøvet mor til to, der gjorde det til sin mission at hjælpe andre med at finde balancen mellem forældreskab og deres egen følelse af velvære.

Swedish-linens-baby-lagen

Billedet er fra Swedish Linens. Lagnet kan købes her.

 

Ved at investere lidt ekstra opmærksomhed i familiens sovemiljø, fandt hun hurtigt ud af, at alting blev lidt nemmere (og mere stille), når børnene skulle puttes. Jo færre forstyrrelser i rummet, des mere mulighed for nærvær og ro. Og det vil hun gerne give videre!

 

swedish-linens-bornevaerelse-groen

Billedet er fra Swedish Linens. Lagnet kan købes her.

 

Swedish Linens er et miljøvenligt alternativ der holder! Swedish Linens har fokus på kvalitet, bæredygtighed og den gode søvn. Kodeordet er lagner i 100% økologisk bomuld, der har til formål at skabe lidt ekstra pleje og tanke på familiens sovemiljø. Lagnerne er designede og produceret under gode forhold i Europa. De smukke formsyede lagner fås i forskellige størrelser, der passer perfekt til vuggen og barnesengen.

swedish-linens-graphic-gray

Billedet er fra Swedish Linens. Lagnet kan købes her.