Inspiration til barselsgaver 2022

Står du og mangler en barselsgave til de nye forældre, og har de ikke nogen barselsgave ønsker? Vi har masser af barselsgaver til de nybagte forældre, som du kan blive inspireret af, hvad enten det er din veninde, kollega, datter, svigerdatter eller kone, der lige har født en lille baby. Nedenfor finder du en guide til populære barselsgaver i 2022 til både mor og baby. Guiden er opdelt i 5 priskategorier: 

inspiration-til-barselsgaver-2022

 0-100 kr.

 

100-200 kr.

 

200-300 kr.

 

300-400 kr.

 

500-3000 kr.

Barselsgave til baby

At købe en gave til den lille ny er en oplagt barselsgave. De nybagte forældre slipper på den måde også for, at skulle ud og finde praktiske ting til baby.

I den første tid vokser baby meget hurtigt. Derfor vil baby også gå meget hurtigt gennem de første tøjstørrelser. Til gengæld er legetøj og udstyr noget der holder, og som godt kan bruges over en længere periode.

Gode råd til barselsbesøget

Nybagte forældre skal pludselig forholde sig til en helt ny situation i deres liv. Det er derfor vigtigt, at de får ro til at komme sig ovenpå fødslen og samtidig lære deres nyfødte barn at kende. At få besøg af spændte bedsteforældre og venner er dejligt, men det kan være svært at finde overskuddet for de nybagte forældre. Det bedste du kan gøre, ved barselsbesøget er derfor:

  • Gør besøget kort. Bliv ikke længere end max 1 time
  • Tilbyd at handle ind og evt. selv tage frugt og kage med.
  • Måske er der noget praktisk du kan hjælpe med under besøget? Det kan være at tømme opvaskemaskinen eller hænge vasketøj op. Selv de helt små ting kan virkelig hjælpe meget.

Strik selv en barselsgave

Er du en garvet strikker, kan du også vælge at strikke barselsgaven selv. En blød sweater, en sød kyse eller dragt er altid et hit.

Knitmade.dk kan du finde inspiration til strikkeopskrifter samt søge og sammenligne priser på strikkeopskrifter, garn og tilbehør.