Moonie the humming bunny

MOONIE er det eneste nynnende legetøj med naturlig (pink noise) af højeste kvalitet. Lydende er ikke computergenereret men derimod optagelser af naturlige begivenheder som hjertebanken inde fra moderens mave, lyden af havbølger og vinden. Alle lyde er hvid støj, der får baby til at falde til ro og føle sig tryg.

moonie-kanin-cream
Moonie bamsen er fra ORGANIC-kollektionen og er det eneste nynnende legetøj lavet af økologisk bomuld med et GOTS-certifikat.

Moonie bamsens lyde stopper altid efter 30 minutter og går automatisk i en 3-timers standbytilstand, hvor den intelligente grådsensor aktiveres. Så snart barnet vågner og begynder at græde, registrerer grådsensoren det og den brummende Moonie udløser en sikker, naturlig hvid støj der beroliger barnet. 

moonie-humming-bunny-cream

Inde i bamsens mave sidder natlampen som kan tages ud og genoplades med det medfølgende USB kabel. Den indbyggede lampe giver et svagt vågelys, så forældre kan finde rundt i mørket ved bleskift eller mad. Lyset hjælper også det ældre barn at finde tryghed, når det vågner om natten.

 

Se udvalget af Moonie kaniner lige her.