Pine Cone Happy Play Skummadrasser

Lad fantasien udfolde sig og styrk samtidig dit barns grovmotorik!

Med Pine Cones Happy Play skummadrasser får du uendelige anvendelsesmuligheder til dit barns tumleleg. Skummadrassens 4 sammenhængende dele kan foldes på mange forskellige måder og kan fx bruges til afslapning med rygstøtte, til balancegang, som rutsjebane eller tumleredskab. Kun fantasien sætter grænser og barnet finder ofte selv på nye muligheder.

pinecone-happy-play-triangle-skummadras

De smukke skummadrasser fra Pine Cone har fine syninger på den ene side af madrassen, som giver et unikt quilted look som passer godt til tidens trends og ind i hjemmets indretning. Den neutrale nedtonede farve gør, at madrassen ikke tager al opmærksomheden i indretningen.

pine-cone-happy-play-skummadras

Skummadrasserne fås i to udgaver - Triangle og mountain. Begge madrasser har hver sine fordele og fylder meget lidt, når de er foldet helt sammen.

pine-cone-happy-play-skummadras

Triangle har med sine fire foldesider mange anvendelsesmuligheder. Den flade del gør, at den blandt andet er perfekt som afslapningsmadras. Trekanten kan bruges som hovedstøtte og den flade del, kan bruges til at ligge på. Madrassens trekanter kan også sættes på sofaens kant og bruges som rutsjebane, så barnet lander på den flade del. Triangle skummadrassen er meget populær og en stor favorit blandt de små.

pine-cone-happy-play-skummadras-mountain

Mountain har uendelige anvendelsesmuligheder og fungerer perfekt som dobbelt rutsjebane, da den kan foldes som en trekant. Den er også populær til søskende hygge med sine muligheder for flere pladser. Foldes den helt sammen kan den bruges som puf og udfoldes den helt, kan den bruges som forhindringsbane.


Se udvalget af Pine Cone Skummadrasser lige her.