Skab timer af sjov med Moon Picnic trælegetøj!

Moon Picnic skaber smukt håndlavet trælegetøj til børn i alle aldre. Med fokus på udvikling af motoriske færdigheder og interaktiv læring kan trælegetøjet leges med på så mange forskellige måder, at det giver timevis af sjov!

     moon-picnic-make-my-day-legetøj
Al legetøj er kærligt produceret med høje standarder og miljøvenlige materialer med fokus på, at legen og barndommen forbliver i hukommelsen.
moon-picnic-vejrstation

I vores travle liv er det let at glemme de små ting der omgiver os. En måde at huske dette, er ved at inddrage legen i dagligdagssituationer. Det simple legetøj fra Moon Picnic giver barnet mulighed for at lege og lære på én gang. Lær om vejret, visualiser hverdagsrutinen eller lær datoer og tæl ned til store begivenheder.

moon-picnic-my-calender

Et af vores yndlingslegetøj fra Moon Picnic er My Calender. Kalenderen er designet til leg, læring og som en praktisk hjælp til for eksempel at tælle ned til de begivenhedsrige dage. Tænk på alle de sjove ting der sker! Markér den aktuelle dag, ugedagen, særlige begivenheder, humøret, vejret eller sæsonen. Det smukke håndlavede legetøj er malet i de smukkeste toner, hvilket gør det lige så elsket i legetøjskassen, som hvis den vises på en hylde.

 

Se trælegetøj fra Moon Picnic her.