Elsker du at vise dit liv frem på sociale medier og er du dygtig til at sprede budskaber?

Vi er hele tiden på udkig efter lidenskabelige mennesker, som har lyst til at hjælpe os med at sprede My Tiny Hero's kærlighed!

Vi tager altid imod ansøgninger fra ambassadører og vælger et begrænset antal om året, der har lyst til at komme med ombord og deltage i al det sjove.

Vi tilstræber os på, at arbejde med nye ambassadører flere gange i løbet af året. Alle kan ansøge om at blive ambassadør. Dette er en fantastisk mulighed for eksisterende og nye kunder at være en del af My Tiny Hero-familien.

Normalt er folk, der ansøger om at blive ambassadører, fortrolige med eller er meget interesserede i at prøve vores produkter. Ideelt set er vores ambassadører begejstrede for børneprodukter og glade for at sprede budskabet om dem. Vi mener, at dette er en sjov og autentisk måde at udvide My tiny hero og lære vores brand-fortalere at kende som mere end ”bare en kunde”.

Betingelser:

 • Ambassadør-perioden varer 30 dage.
 • Din IG-konto skal være offentlig.
 • Du modtager eksklusive rabatter, som bruges til at foretage køb i vores butik mhp. at skabe værdiskabende indhold.

  Vores forventninger til ambassadører:

  • Oprette brandrelateret indhold med merchandise fra My tiny hero ca. 1-2 x om ugen. Dette kan være fotos, videoer eller omtale på tværs af dine sociale mediekonti (primært Instagram).
  • Når du nævner My tiny hero, skal du tagge @mytinyherodk og / eller inkludere links til vores hjemmeside eller sociale mediekonti (alt efter hvad der gælder for det indhold, du har oprettet)
  • Engager dig regelmæssigt med os på sociale medier (like, kommenter, del posts der er med interesse for dig og dine tilhængere).
  • Du bør tage klare billeder af høj kvalitet og acceptere brugen af ​​dine fotos på tværs af vores sociale medier / websted (alle billeder, der bruges på sociale medier, krediteres dig - en fantastisk måde at øge dit følge!)
  • Dine sociale medier skal forblive offentlige i din periode som Tiny ambassadør.
  • Du indvilliger i, at du ikke vil misbruge din rabat ved køb i vores butik (f.eks. ved at købe varer til andre eller med formålet at videresælge produkter.)
  • Generelt ønsker vi, at oplevelsen skal være sjov, og at ambassadørerne har en ægte lidenskab for de mærker og produkter, som de deler.

  Sådan ansøger du: 

  Send venligst dine oplysninger, herunder din instagramkonto, hvem din målgruppe er, og hvorfor du tror, ​​du ville være en lidenskabelig My Tiny hero-ambassadør. Hvis du elsker My Tiny Hero og ønsker at deltage i vores team af ambassadører, bedes du indsende din ansøgning til kontakt@mytinyhero.dk.

  På grund af mængden af ​​ansøgninger, vi modtager, kan der være forsinkelse på vores tilbagesvar. Vores team gennemgår hver ansøgning og når ud til de kandidater, som vi føler passer bedst til vores budskab.

  Mange tak for al din støtte - det betyder virkelig alt! x